Referencer

Vi sætter en store ære i at hjælper vores kunder bedst muligt. 

Randers social og sundhedsskole

Elsebeth Søndergaard
Efteruddannelseskonsulent, Randers Social og Sundhedsskole

Svitlana har virkelig gode relationskompetencer

Vi har på flere forløb for ukrainske flygtningen brugt Svitlana som tolk til informationsmøder og i undervisningen. Det har fungeret upåklageligt. Hun arbejder meget professionelt, stiller op med kort varsel, udfører sine opgaver meget tilfredsstillende, har virkelig gode relationskompetencer og har en personlighed som er en fornøjelse at arbejde sammen med.

Vi kan kun give den bedste anbefaling herfra.

Elsebeth Søndergaard

Tommy Vestergaard
Politiassistent

Alle opgaver er løst til vores fulde tilfredsstillelse

Svitlana Leheta har i de seneste par måneder været anvendt som tolk i en verserede staffesag.

Hendes arbejdsopgaver har været mundtlige tolkning, ved besøg og i forbindelse med afhøringer. Svitlana har ligeledes oversat en del juridiske dokumenter fra dansk til ukrainsk og polsk. Alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Svitlana arbejder meget selvstændigt og kan håndtere hastende opgaver på trods af travlhed.

Svitlana er meget fleksibel og stiller op, når det er nødvendigt. Derudover er hun punktlig hvilket vi sætter stor pris på.

Jeg kan give Svitlana de bedste anbefalinger og er overbevidst om at hun vil gøre en god indsats i fremtiden.

Skulle der være behov for yderligere information, står jeg gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

østeuropa tolk reference

Kai Skov Rasmussen
Næstformand, 3D

De allerbedste anbefalinger

Svitlana arbejder meget struktureret og planlægger sit arbejde godt. Og det har givet en del nye medlemmer og der er oprettet flere netværk.

Svitlana kan mange sprog som gør, at hun kan tale med de fleste fra Østeuropa.

Vi kan kun komme med de allerbedste anbefalinger. Hun er ganske kort fortalt fantastisk! Hun falder godt ind alle steder, og var allerede en del af afdelingen efter et par dage.

Retten i Randers

Gav ham ro til at samarbejde

En sovjetisk mand var for retten, og opførte sig verbalt aggressivt og usamarbejdsvillig igennem hele forløbet. Jeg var blevet tilkaldt for at støtte op omkring kommunikationen mellem tiltalte og retten.

Med hans erfaringer fra politiet i sovjetunionen, var hans opførsel præget af stor frygt og usikkerhed. I samråd med advokaten, fik vi afklaret retsprocessen i Danmark, hans sag og processen fremadrettet, hvilket gav ham roen til at samarbejde igennem resten af hans sagsbehandling. 

Det var en tiltalte ved afhøring hos politi sammen med sin advokat vil ikke afgive yderligere forklaringer, men efter mødet var færdig og advokaten forladt mødested, fik jeg og politi en langvarig forklaring. Så det handler om at skabe tryghed og fornemmelsen af hver enkelt situation samt aflæse alle kulturelle signaler hos begge kulturer.

et godt samarbejde

Joakim Asmussen

Et godt samarbejde

Hos Classic Clean har vi det sidste 3 år haft den fornøjelse at have 3 kvinder som en del af vores team i Classic Clean.

Vi fandt hurtig nogle arbejdsopgaver, som de kunne påtage sig. Vi har kun rosende ord at give dem med på vejen. De udfører arbejdet meget professionelt og kvalitet er i top. Vil også nævne at de ikke har haft en syge dag i 13 mdr..

randers city camp

Bianca Andersen

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Svitlana

Hos Randers City Camp har vi, det seneste år, benyttet arbejdskraft fra Ukrainske flygtninge til rengøring af vores hytter, selskabslokaler og fælles faciliteter på campingpladsen. Vi har været enormt glade for de medarbejdere vi har fået igennem Svitlana.

Alle har været seriøse, stabile og har haft en faglig stolthed der betød at vi altid var tilfredse med deres arbejdsindsats. Vores arbejdsopgaver er ofte placeret i weekender, ferier og på skæve tidspunkter og den store fleksibilitet hos denne gruppe af medarbejderne har haft stor betydning for os. 

Svitlana har været en stor støtte ved rekruttering og har hjulpet til hvis der har været sproglige barrierer undervejs. Hun formår altid at finde egnede kandidater til vores stillinger, om det er på fuldtid eller timebasis.

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Svitlana.

Natalia, Diana, Raisa

Ærede grænsevagter i Flendborg

Vi blev meget rørte over den varme velkomst vi fik, da vi kom fra Ukraine, gennem Tyskland torsdag den 18. marts 2022, kl. 1 om natten. Det første vi mødte ved grænsen, var jeres smil og jeres ord: ’’Bare rolig. Vi skal nok hjælpe jer’’. Det formindskede straks vores angst. 

I forbindelse med jeres arbejde, har I vist venlighed og omsorg for os i vores vanskelige situation. Vi følte at jeres gæstfrihed varmede os. Min datter sagde endda:’’Hvis politiet i hele verden var som i Danmark, ville verden være er meget bedre sted:’’Vi har tidligere hørt, at Danmark er smilets land, men nu har vi selv set at det er rigtigt. ’’Smilet er hjertets visitkort’’. Disse ord passer på jer og jeres land.

Vi vil gerne takke jer af hele vores hjerte for den varme velkomst. Vi ser frem til det tidspunkt, hvor disse ord vil gå i opfyldelse:’’Hele jorden har nu fået hvile og fundet ro. Folk bryder ud i jubel’’ (Esajas 14:7). Så vil hele planeten være fyldt med smil, ligesom i jeres vidunderlige land.

Skolehjem samtale

Samarbejde med skolen

En familie fra Ukraine til en skolehjem-samtale, var meget bekymret for deres barns udvikling på skolen, da barnet havde det svært både fagligt og socialt.

Under samtalen, fik jeg sammen med læreren, gennemgået det danske undervisningssystem for forældrene og forsikret at barnet godt kan følge med fagligt.

Mht. de sociale udfordringer, var det vigtigt at berolige familien med at unge børns integration blandt danske børn, sker hurtigt. Her drog jeg nytte af egne erfaringer med min egen søn for 12 år siden da han flyttede til Danmark.

Oksana Pedersen

Tusind tak for det professionelle, hurtige arbejde med høj kvalitet og rimelig pris for det. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer.

Når behovet opstår næste gang, vil jeg sikkert rette henvendelse til jer. Bedste anbefalinger herfra.

Samarbejde med 3F, forsikringen og landbruget

Landbrugspraktikanten

En landbrugspraktikant kom til skade og havde brug for hjælp fra 3F og sit forsikringsselskab.

Jeg fik aftalt et møde med velkommende og 3Fs faglige konsulent for at melde ham ind i deres fagforening, samt kontaktede forsikringsselskabet og Arbejdstilsynet med det formål at anmelde skaden og søge erstatning til den skadelidte.

Den skadelidte fik sin erstatning og landbruget undgik unødvendig bøvl og forvirring i processen.


Udtalelse på Truspilot

Svitlana, jeg vil gerne takke for hurtig kvalitetsudførelse af opgave til en fornuftig pris! For al den tid, som I bruger for at forklare og svare på spørgsmål.

Også for mulighed for senere betaling af ydelsen!

Det er meget bekvemt, at oversat dokumenter bliver sendt elektronisk og i papirform med post.

Udtalelse på Truspilot

Tusind tak for professionalisme og hurtig udført opgave. Alt blev udført på det højeste niveau.

Ved behov vil jeg altid henvende mig til jer.

Anbefalinger herfra.

østeuropa tolk reference
Svitlana tolk og kultur integration polakker russer ukrainer
reference tolkning kulturfortolker østeuropa

Svitlanas Kulturfortolkere ApS | Haraldsvej 60, 1. | 8960 Randers SØ
kontakt@svitlana.dk | Tlf.: +45 26 20 61 45 | CVR: 43174479