Foredrag af Svitlana

Undervisning

Få ukrainerne bedre integreret på det danske arbejdsmarked og i samfundet. Vi tilbyder undervisning til ukrainere, der har brug for støtte for at blive integreret i det danske samfund. 

Vi guider igennem hele jobsøgningsprocessen og formidler vigtig viden til ukrainerne for at de er god forberedt til det danske arbejdsmarked. 

Virksomheder

Når du tilbyder et job til en ukrainer, tager du et samfundsansvar og hjælper en ukrainer med at blive godt integreret i det danske samfund. Samtidig med at du styrker din virksomhed med god og arbejdsom arbejdskraft.

Svitlanas kulturfortolkere kan hjælper jer godt igennem ansættelsesprocessen. Vi støtter kommunikationen hvis den bliver svær og skaber en bedre forståelse.

Svitlanas kulturfortolkere tilbyder kurser i interne bestemmelser og lovgivning, der er med til at skabe sikkerhed og godt arbejdsmiljø. Kursus tager udgangspunkt i din virksomhed og formidles på ukrainsk for at sikre forståelsen af indholdet.

Vi anbefaler at der sideløbende tilbydes branchespecifik dansk, hvilket er dansk undervisning der er målrettet til at styrke kommunikationen på jeres arbejdsplads.

Offentlige

Styrk integrationsprocessen med et kursus hos Svitlanas kulturfortolkere.

Vi tilbyder kulturfortolkning og giver en bedre forståelse af det danske arbejdsmarked samt samfund. Undervisning i Jobnet, Joblog, CV og den generelle jobansøgnings proces.

Vi tilbyder ligeledes kurser der støtter vejen til job. Kurserne tager udgangspunkt i virksomhedernes interne bestemmelser og lovgivning, dette er med til at skabe sikkerhed og godt arbejdsmiljø, hvorved hensigten er fastholdelse i job.

Kursus tager udgangspunkt i en konkret virksomhed og undervisningen formidles på ukrainsk for at sikre forståelsen af indholdet.

Vi anbefaler at der sideløbende tilbydes branchespecifik dansk, hvilket er dansk undervisning der er målrettet til at styrke kommunikationen på arbejdspladsen.

Private

Vi hjælper dig til en bedre integrationsproces og støtter dig i at finde din vej til job.

Vi tilbyder danskundervisning, både forberedelse til eksamen i DU1 og DU2 samt branchespecifikt dansk. Branchespecifikt dansk hjælper dig, så du bedre kan begå dig i hverdagen på din arbejdsplads.

Vi tager udgangspunkt i din arbejdsplads og hverdag, hvor vi tilrettelægger undervisningen så den opfylder dine og virksomhedens behov for en bedre kommunikation.

Styrk din integrationsprocessen med et kursus hos Svitlanas kulturfortolkere.

Kontakt din sagsbehandler på jobcenteret og spørg efter et kursus hos Svitlanas kulturfortolkere.

Vi tilbyder kulturfortolkning og giver en bedre forståelse af det danske arbejdsmarked samt samfund. Undervisning i Jobnet, Joblog, CV og den generelle jobansøgnings proces.

Vi tilbyder ligeledes kurser der støtter vejen til job.

Undervisningsmuligheder

Intro kursus for ukrainere

Kulturfortolkning og forståelse af det danske arbejdsmarked samt samfund. Undervisning i Jobnet, Joblog, CV og den generelle jobansøgnings proces.

Skolestøtte 

Vi er med i den daglige undervisning på barnets skole. Vi hjælper, guider og styrker integrationsforløbet, når barnet har svært ved at integrere sig i den danske skole.

Dansk undervisning

Branchespecifikt dansk. Danskundervisning der tager udgangspunkt i din arbejdsplads, så du bedre kan begå dig i hverdagen på arbejdet.

Branchekendskab

Undervisningen tager udgangspunkt i den specifikke branche/virksomheds interne retningslinjer og bestemmelser. Hvis der er en bestemt lovgivning, sikkerhedsregler eller lignende som medarbejderen skal have kendskab til for at komme i arbejde. Alt basisviden gives på ukrainsk, for at sikre forståelsen af indholdet, imens der sideløbende kører branchespecifikt dansk.

Branchespecifik dansk

Danskundervisning der tager udgangspunkt i din arbejdsplads, så du bedre kan begå dig i hverdagen på arbejdet.

Jeres ønske til undervisning

Svitlana

Svitlana Kulturfortolkere har stor erfaring med at formidle viden

Svitlanas Kulturfortolker hjælper dagligt til en bedre kommunikation og forståelse imellem mennesker. Vi er med til fødsel, ved dødsfald og alt derimellem. Vi hjælper når kommunikationen og forståelsen er svært hos lægen, dyrlægen, på kommunen og til skole/hjem samtaler.
Vi har erfaring i hele processen fra anholdelse, afhøring, vidneforklaring, arrestbesøg, overvåget besøg/samtaler og til dommen bliver afsagt.

Svitlana Leheta er ukrainsk, russisk og polsk kulturfortolker, translatør, tolk og oversætter. Hun har været godkendt af den ukrainske ambassade, Rigspolitiet og Justitsministeriet siden 2011. Hun har arbejdet med integration siden 2004. Hun er i dag integrationsrådgiver og ejer af Svitlanas kulturfortolkere ApS der hjælper til en styrket integrationsproces på flere niveauer.

Svitlanas Kulturfortolkere formidler viden for at give Ukrainerne et bedre kendskab til danskerne og kulturforskellene imellem Danmark og Ukraine. Hvis der er brug for mere viden, for at styrke integrationsprocessen, så er Svitlanas Kulturfortolkere det helt rigtige valg. Der er ingen opgave der er for lille eller for stor til os, vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver.

Vi formidler viden professionelt og sætter en ære i at kvaliteten er i top.

Rådgivning | Foredrag | Undervisning | Translation | Tolkning
Betingelser | Privatliv | Cookies

Svitlanas Kulturfortolkere ApS | Haraldsvej 60, 1. | 8960 Randers SØ
kontakt@svitlana.dk | Tlf.: +45 26 20 61 45 | CVR: 43174479