Foredrag af Svitlana

Foredrag

Få ukrainerne bedre integreret på det danske arbejdsmarked og i samfundet, ved at få et bedre kendskab til ukrainerne og kulturforskellene imellem Danmark og Ukraine. Du kan også blive guidet igennem Ukrainsk historie, kultur og sprog.

Virksomheder

Få jeres ukrainske medarbejder godt integreret og styrk fællesskabet på arbejdspladsen ved at give dig og dine medarbejder et bedre kendskab til ukrainerne og kulturforskellene imellem Danmark og Ukraine.

Et foredrag af Svitlana Leheta giver en bredere samfundsforståelse og det er muligt at gå i dybden med et enkelt emne, hvis der er behov for det.

Vi skræddersyer foredraget så det tilgodeser lige netop jeres behov.

Offentlige

Integrationsprocessen styrkes ved at få et bedre kendskab til ukrainerne og kulturforskellene imellem Danmark og Ukraine.

Foredraget: “Fordrevne ukrainere i Danmark” giver en bredere samfundsforståelse med emnerne historie, kultur og sprog.

Det er også muligt at gå i dybden med et enkelt emne, vi skræddersyer foredraget så det tilgodeser lige netop jeres behov.

Private

Få hjælp til at blive en del af
det danske samfund og arbejdsmarked.

Vi anbefaler et foredrag til ny ankommende ukrainere omkring Danmark og dansk kultur på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Det er første skridt til en bedre integrationsproces.

Foredraget er på ukrainsk og giver en bred forståelse af det danske arbejdsmarked og samfund, så det bliver nemmere begå sig i det danske samfund.

Forslag til foredragsemner

Fordrevne ukrainere i
Danmark

Det danske
samfund & kultur

Det danske job- og
arbejdsmarked
(for ukrainere)

Børn & Skole

Sundhed

Jeres ønske til et foredrag

Se videoerne fra Randers Kommunes hjemmeside: Randers Kommune sætter sig ind i ukrainsk kultur og mentalitet

Der er en skarpere opdeling i emner og hvilke forskelle og ligheder der er i de to samfund. ”Fordrevne ukrainere i Danmark” giver en bredere samfundsforståelse med emnerne historie, kultur og sprog.

Svitlana

Svitlana Kulturfortolkere har stor erfaring med at formidle viden

Svitlanas Kulturfortolker hjælper dagligt til en bedre kommunikation og forståelse imellem mennesker. Vi er med til fødsel, ved dødsfald og alt derimellem. Vi hjælper når kommunikationen og forståelsen er svært hos lægen, dyrlægen, på kommunen og til skole/hjem samtaler. Vi har erfaring i hele processen fra anholdelse, afhøring, vidneforklaring, arrestbesøg, overvåget besøg/samtaler og til dommen bliver afsagt.

Svitlana Leheta er ukrainsk, russisk og polsk kulturfortolker, translatør, tolk og oversætter. Hun har været godkendt af den ukrainske ambassade, Rigspolitiet og Justitsministeriet siden 2011. Hun har arbejdet med integration siden 2004. Hun er i dag integrationsrådgiver og ejer af Svitlanas kulturfortolkere ApS der hjælper til en styrket integrationsproces på flere niveauer.

Hvis du har brug for et bedre kendskab til ukrainerne og kulturforskellene imellem Danmark og Ukraine, så er Svitlanas Kulturfortolkere det helt rigtige valg. Der er ingen opgave der er for lille eller for stor til os, vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver. Vi formidler viden professionelt og sætter en ære i at kvaliteten er i top.

Rådgivning | Foredrag | Undervisning | Translation | Tolkning
Betingelser | Privatliv | Cookies

Svitlanas Kulturfortolkere ApS | Haraldsvej 60, 1. | 8960 Randers SØ
kontakt@svitlana.dk | Tlf.: +45 26 20 61 45 | CVR: 43174479